Xinhua Haber Ajansı ve Kyodo Haber Ajansı arasındaki işbirliği güçleniyor

BEİJİNG, 2 Aralık (Xinhua) — Xinhua Haber Ajansı Başkanı Fu Hua, Cuma günü Beijing’de Kyodo Haber Ajansı Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Toru Mizutani ile bir araya geldi.

Çin ve Japonya’daki önemli iki medya kuruluşu olarak Xinhua Haber Ajansı ve Kyodo Haber Ajansı’nın ikili ilişkilerin gelişimine tanıklık edip sürece bizzat katıldıklarını belirten Fu, iki ajans arasındaki işbirliğinin sağlam ve verimli olduğunu vurguladı.

Fu, Xinhua Haber Ajansı’nın Kyodo Haber Ajansı ile etkileşim ve işbirliğini artırarak halklar arası etkileşimi ortaklaşa teşvik etmeye ve Çin-Japonya ilişkilerinin istikrarlı ve uzun vadeli gelişimine katkıda bulunmaya istekli olduğunu ifade etti.

İki ajansın da Dünya Medya Zirvesi’nin kurucularından olduğunu hatırlatan Fu, Mizutani’nin bu yıl beşincisi düzenlenen zirveye katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken Kyodo Haber Ajansı’na zirve mekanizmasının geliştirilmesine verdiği güçlü destekten dolayı teşekkür etti.

Mizutani ise zirveye katılması için yapılan davetten duyduğu memnuniyeti ifade ederken iki ajanstan zaten sağlam olan işbirliğini daha da ilerletmesi ve personeller arası etkileşimi arttırmasını beklediğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort